Alex Reid: ”Minusta tulee seuraava Johnny Depp”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin povipommi Katie Price on edelleen virallisesti naimisissa Alex Reidin kanssa, mutta avioeron vireille tulon jälkeen hän on iskenyt itselleen jo uuden nuoremman rakkaan. Reid on julkisuudessa vuodattanut tuntojaan tapahtuneesta.

Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä vapaaottelija Alex Reid pohtii parhaillaan miten hän voisi pysyä julkisuudessa myös eron jälkeen. Hänen 15-minuuttisensa julkisuudessa alkaa nimittäin olla hiljalleen ohi. Nyt hän on kuitenkin väläyttänyt mahdollisuutta näyttelijän ammatista ja kehuskellut lähipiirille näyttelijätaidoillaan. Alex nimittäin kertoi voivansa olla seuraava Johnny Depp.

– Oli vaikea olla nauramatta, kun hän kertoi Johnny Deppistä. Hän tosiaan luulee, että hänellä on yhtä paljon lahjakkuutta kuin kaikkien aikojen parhaimmilla näyttelijöillä. Se oli todella koomista. Hän on täysin vainoharhainen, lehden haastattelema lähde kertoi.