Katkera Miley Cyrus tyrmäsi 13-vuotiaan nettisensaation

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin jo pidemmän aikaa lukeutunut 18-vuotias Miley Cyrus on antanut yllättävän katkeran kommentin tuoreesta 13-vuotiaasta nettisensaatio Rebecca Blackista. Blackin Friday-kappale on niittänyt valtavaa menestystä ja tuonut nuorelle tähdelle jo miljoonatulot.

Tytön vanhemmat tilasivat tuottajilta kappaleen tyttärelleen, jotta tämä voisi kokeilla laulu-uraa. Kappale nousi kaikkien yllätykseksi verkossa massiiviseksi hitiksi, joka teki tyttärestä supertähden. Miley ei kuitenkaan ole kovin tyytyväinen siihen miten Rebecca Black nousi tähdeksi lähes yhdessä yössä nettivideon avulla.

– Minusta tähdeksi tulemisen pitäisi olla hieman vaikeampaa. Ei sen pitäisi olla niin helppoa, että sitä vain laitetaan kappale YouTubeen ja sitten lähdetään kiertueelle, Miley Cyrus totesi Daily Telegraph -lehdelle.

Mileyn katkeransävyinen lausunto asettuu mielenkiintoiseen valoon, kun sitä peilataan hänen omaan läpimurtoonsa. Cyrus nousi nimittäin itse tähdeksi ensin televisiosarjan näyttelijänä, ja vasta ohjelman myötä hän ryhtyi laulamaan supertähti-isänsä suojeluksessa. Kovin suuria henkilökohtaisia panoksia Miley ei siis itsekään uralleen antanut.