Klamydia julkaisee uutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klamydia-yhtye julkaisee syksyllä albumin nimeltä Loputon luokkaretki. Ensimmäinen single Suomalainen tarina julkaistaan digitaalisena versiona keskiviikkona 6. huhtikuuta. Musiikkivideon kuvaukset kyseisestä biisistä purkitettiin keskiviikkona, ja videon ohjauksesta vastaa Tuukka Temonen.

– Suomalainen tarina-single on kaikista meistä tässä pienessä, hienossa maassa asuvista ihmisistä. Meidän olisi aika alkaa taas arvostaa itseämme suomalaisina, eikä minään ihmeen pienenä palana Eurooppaa. Ei suomalaisten tarvitse miksikään muuttua, tai juosta kaikkien ihmeen hapatusten ja trendien perässä. Tämän kansan perusluonne on itsessään niin hieno asia, että siihen ei pidä kenenkään kajota, bändin nokkamies Vesku Jokinen kertoo.

Klamydia on mittavan ja menestyksekkään 22-vuotisen uransa aikana myynyt yli 600 000 albumia, noin sadan keikan vuositahdilla vetää edelleen keikkapaikat sekä kesäfestareiden kentät täyteen pohjoisesta etelään ja on tehokkaasti näyttänyt kyntensä myyden yhä kultaa ja saavuttaen albumilistojen kärkisijoja. Kokoonpano kantaa myös kovan livebändin mainetta yllään.

Kevätkiertueen keikat jatkuvat seuraavasti:

pe 01.04. Syöte, Hotelli Iso-Syöte

la 02.04. Kalajoki, Merisärkkä

pe 08.04. Jämsä, Himosareena

la 09.04. Urjala, Rodeo Bar

pe 15.04. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

la 16.04. Tampere, Hotrod & Rock Show

la 16.04. Lahti, Finlandia Klubi

to 21.04. Turku, Nightclub Kooma

pe 22.04. Helsinki, Virgin Oil

la 23.04. Tuulos, Kapakanmäki

su 24.04. Forssa, Ravintola Status

pe 29.04. Lapua, Nightclub Oscar

la 30.04. Vaasa, Amarillo