Palkittu suosikkisarja lopetetaan – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin vuoden aikana on Yhdysvalloissa lopetettu talouden taantuman ja muiden syiden takia lukuisia televisiosarjoja, joista osa on ollut hyvinkin suosittuja. Nyt lista on saanut uuden tulokkaan, kun In Treatment -sarja on kohdannut tiensä pään. Tämä siitä huolimatta, että sarja on voittanut muiden muassa Emmy ja Golden Globe -palkinnot.

HBO-kanavan sarjaa ovat tähdittäneet monet palkitut tähdet, kuten Golden Globe -voittaja Gabriel Byrne. Viime aikoina suosio on kuitenkin laantunut siinä määrin, että Yhdysvaltojen mittakaavassa sarjaa ei ole enää kannattavaa tehdä. Kolmannen tuotantokauden finaalijakso veti ruutujen ääreen enää 279.000 katsojaa, kun kauden alkamista seurasi vielä 446.000 katsojaa, TV Guide kertoo. Kolmas kausi jää sarjan viimeiseksi.

In Treatment -sarjaa esitettiin televisioruuduissa viitenä iltana viikossa. Sarjan amerikkalaisversiota tehtiin yhden tuotantokauden pidempään kuin sen israelilaista Be Tipui -nimistä esikuvaa, joka voitti kotimaassaan runsaasti palkintoja. Sarjan fanit ovat purkaneet tuntojaan televisiolehden verkkosivuilla, mutta mielenilmauset tuskin tuovat sarjaa enää takaisin ruutuun.