Paramore Ruisrockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

8.-10. heinäkuuta Turussa juhlittavan Ruisrockin artistikattaus on saanut kaksi energistä vahvistusta. Perjantaina Turun Ruissalossa lavan valtaa amerikkalainen Paramore ja sunnuntaita Michael Monroe.

Pari vuotta sitten loppuunmyydyssä Jäähallissa yleisöä villinnyt Paramore palaa Suomeen alati kasvavan fanilaumansa iloksi. Vuonna 2005 debyyttialbuminsa All We Know Is Falling julkaissut yhtye on valloittanut maailman huimalla vauhdilla ja noussut yhdeksi tämän hetken suosituimmista amerikkalaisbändeistä.

Punapäisen Hayley Williamsin luotsaama, lähes hengästyttävän energinen yhtye on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita live-esiintymisistään. Miljoonia albumeja myyneen Paramoren viimeisin levy, vuonna 2009 ilmestynyt Brand New Eyes on myynyt Suomessakin lähes kultaa ja nousi ilmestyessään virallisen listan sijalle viisi. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muiden muassa The Only Exception, Crushcrushcrush, Misery Business ja Twlight-elokuvan soundtrackiltakin tuttu Decode.

Kesällä Ruissalossa tullaan todennäköisesti kuulemaan myös aivan tuoretta materiaalia, sillä yhtye on aloittanut uusien biisien nauhoittamisen. Sitten viime visiitin Paramoren kokoonpano on myös muuttunut ja uudet kappaleet ovat ensimmäiset ilman alkuperäisjäseniä Josh ja Zac Farroa. Ohjelmistoon on tulossa myöhemmin runsaasti sekä ulkomaisia että kotimaisia lisäyksiä.