Rihanna ei luovu seksiviesteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna on ollut tällä viikolla otsikoissa tehtyään paljastuksia seksielämästään Rolling Stone -lehden haastattelussa. Hän muiden muassa kertoi pitävänsä sitomisleikeistä ja alistamisesta makuuhuoneessa. Lisäksi popkaunotar kertoi pitävänsä seksiviesteistä.

Rihannan omat alastonkuvat vuotivat pari vuotta sitten julkisuuteen, ja vuotajaksi epäillään yhä edelleen hänen silloista miesystäväänsä Chris Brownia. Nyt Rihanna on kertonut, että hän ei ole halukas luopumaan seksiviesteistä, vaikka pari kuvaa vuotikin aikoinaan nettiin. Supertähti lähettää siis edelleen kännykällä rohkeita alastonkuviaan poikaystävilleen.

Samalla Rihanna totesi, että hänen tulevienkin poikaystäviensä tulee valmistautua saamaan alastonkuvia kiertueelta.