Ashley Greene kyllästyi teinirooliinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän on seurustellut jo kuukausien ajan The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta äskettäin suhde päättyi.

Läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen alastonkuvansa päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Sittemmin Greene on kuitenkin tehnyt myös alastonmallin töitä ja näytellyt Twilight-elokuvissa. Nyt neitokainen yrittää päästä eroon vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden tuoreessa haastattelussa Ashley kertoo haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista. Hän on valmis pitämään vaikka vuoden taukoa näyttelemisestä ellei löydä oikeanlaista roolia. Seuraavaksi Ashley kuitenkin esittelee kykyjään Butter-komediassa.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green lähiaikoina muiden muassa elokuvissa LOL: Laughing Out Loud, The Apparation ja Butter.