Vanessa Hudgens juhli pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi teini-ikäisenä ikuistamiensa alastonkuvien merkeissä, kun kuvat vuotivat verkkoon ja aiheuttivat valtavan skandaalin.

Äskettäin alastonkuvia päätyi nettiin myös lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi. Nyt Vanessa Hudgens on kuvattu viettämässä bileiltaa PURE-yökerhossa Las Vegasissa. Neitokainen oli pukeutunut pieneen käärmeennahkakuvioiseen mekkoon.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch. Zack Snyderin ohjaama Sucker Punch saa ensi-iltansa Suomessa ennakkotietojen mukaan 13. huhtikuuta.