12-vuotias tyttö synnytti lapsen luokkaretkellä

Ohhoh! · Stara.fi

Nuorten tyttöjen raskauksista on puhuttu viime aikoina mediassa jonkin verran, kun maailman nuorimmaksi isoäidiksi tuli taannoin vasta 23-vuotias nuori nainen. Nyt hollannissa on tapahtunut poikkeuksellinen tapaus, kun 12-vuotias pikkutyttö synnytti lapsen luokkaretkellä.

Amsterdamin pohjoispuolella Groningenissa asuva tyttö oli luokkaretkellä koulutovereidensa kanssa 22. maaliskuuta, kun hän alkoi valitella vatsakipuja. Tämän jälkeen opettajat saivat järkytyksekseen huomata, että koulutyttö olikin todellisuudessa synnyttämässä lasta. He soittivat paikalle ambulanssin, jonka ensihoitajat saattoivat pienokaisen maailmaan. Lapsi syntyi terveenä.

Tuore äiti kuljetettiin sairaalahoitoon, mutta hän ei ole suostunut kertomaan lapsen isän henkilöllisyyttä. Lapsen isäksi epäillään kuitenkin tytön isää, sillä hänet tuomittiin aiemmin kahdeksi vuodeksi vankilaan toisen tyttären hyväksikäytöstä, De Telegraaf -lehti uutisoi. Tapahtuneesta on käynnistetty poliisitutkinta ja tyttö on otettu huostaan.