Audrina Patridgen palloleikit ihastuttivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Pari kuukautta hiljaiseloa kohuotsikoista viettänyt silikonikaunotar on viime päivinä ryhtynyt markkinoimaan bikinikuvillaan uutta realitysarjaansa.

Nyt Audrina on ikuistettu bikineissä rannalla, jossa hän pompotteli innokkaana suurta punaista palloa. Paparazzit olivat kuitenkin keskittyineitä hieman muihin seikkoihin. Mukana oli myös Audrinan äiti, joka ei kuitenkaan esitellyt vartaloaan bikineissä. Hän oli nimittäin valinnut ylleen hieman peittävämmän uima-asun.

Audrina on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi. Viime syksynä Audrinan itsekin myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.