Nuoren Elizabeth Taylorin rohkea alastonkuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin pitkällisen sairauden jälkeen kuollut näyttelijälegenda Elizabeth Taylor teki vuosikymmenten uran näyttelijänä. Alunperin jo lapsitähtenä tunnetuksi tullut kaunotar nähdään nyt ennennäkemättömässä kuvassa alastomana.

Kyseessä on Taylorista 24-vuotiaana ikuistettu alastonkuva, joka on nyt päätynyt ensimmäistä kertaa julkisuuteen. Supertähdestä julkaistiin vuosien varrella runsaasti kuvia, mutta näin rohkeaa kuvaa hänestä ei ole aiemmin nähty. Kyseessä on hänen ainoa tunnettu alastonkuvansa.

Kuva on ollut tallessa yksityisen keräilijän kokoelmissa ja nyt se on saatettu myös verkonkäyttäjien ihailtavaksi. Kuvan kerrotaan olleen Taylorin kihlajaislahja hänen kolmannelle aviomiehelleen Michael Toddille. Kuvan otti Roddy McDowall vuonna 1956.