Setä vaatii Charlie Sheeniltä jättikorvauksia – pilasi perheen maineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajuissa henkilökohtaisissa ongelmissa jo pidemmän aikaa ollut näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin huumesekoilujensa takia potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta. Samaan aikaan hän on suorastaan rypenyt kohuotsikoissa. Nyt tilanne on ollut liikaa hänen sedälleen.

Supertähden setä Joe Estevez on nyt nostanut oikeusjutun Sheeniä vastaan, sillä hänen mukaansa Charlie on sekoilullaan tuhonnut perheen ja suvun maineen ja siksi perheen elämästä suunniteltu realitysarja on toistaiseksi kuopattu. Estevez vaatii Sheeniltä 20 miljoonan dollarin korvauksia, Radar Online uutisoi.

Oikeusjutun papereissa Joe Estevez väittää, että Charlie Sheen sabotoi tietoisesti About The Sheens -nimisen realityohjelman tekemistä. Charlie Sheen puolestaan vaatii Warner Bros. -yhtiöltä 100 miljoonan korvauksia potkuistaan.