Fergien huima rintavarustus varasti show’n julkkisbileissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy “Fergie” Ferguson oli taannoin otsikoissa, kun hänen väitettiin olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet kumosivat huhut nopeasti perättöminä, eikä aiheesta ole sittemmin juuri kuultu.

Punaisilla matoilla paljastavissakin asuissa usein poseerannut popkaunotar on keskittynyt viime aikoina kuntoiluun, ja nyt hän on päässyt esittelemään kovan työn tuloksia. Nyt hänet on nimittäin ikuistettu upeassa kunnossa juhlimassa Las Vegasissa The Bank -klubilla.

Äskettäin Fergie kertoi Glamour-lehden haastattelussa huumeongelmastaan. Hän on käyttänyt muiden muassa amfetamiinia, ja on ollut pahasti riippuvainen päihteistä ja käyttää edelleen alkoholia. Fergie haki kuitenkin riippuvuuteensa apua. Fergien mukaan elämässä on aikoja, jolloin häneen ei ole uskottu, ja tärkeintä oli se, että hän itse uskoi itseensä