Mies määräsi ryhmäseksiä hoidoksi kirotulle naiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa on tullut julki erikoinen tapaus, jossa itseoppinut poppamies King Rasoul on tuomittu vankeuteen naiselle antamiensa hoito-ohjeiden takia. Sydneyssä asuva mies määräsi nimittäin syöpää pelänneelle naiselle hoidoksi ryhmäseksiä.

56-vuotiaan miehen mukaan 24-vuotias nainen oli kirottu mustalla magialla, ja siitä parantuakseen naisen piti osallistua ryhmäseksiin kahden työtoverinsa kanssa tai muuten hän sairastuisi syöpään. Naisen syövän myös lisäksi naisen perhe tulisi kuolemaan, Sydney Morning Herald uutisoi.

Tuomio tuli lopulta seksuaalisesta ahdistelusta. Kyseessä oli Australian ensimmäinen oikeustapaus, jossa mies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta, vaikka hän ei itse ollut mukana seksin osapuolena. King Rasoul kertoi naiselle, että tämän kirous on niin voimakas, että hän ei voi harrastaa naisen kanssa seksiä.