Blake Livelyn paljastava asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Joulukuun alussa Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon.

The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 23-vuotias televisiotähti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar, joka erosi taannoin Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästään Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Nyt Blake lunastanut parhaiten pukeutuvien nimitystään saapumalla julkkisjuhliin näyttävässä punaisessa coctail-mekossa.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna2011.