Candice Swanepoel kiistää syömishäiriön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin tuttu näky viihdelehtien sivuilla. 22-vuotias bikinimalli on tunnettu hoikasta vartalostaan, mutta nyt hän on järkyttänyt entistäkin laihemmalla olemuksellaan.

Swanepoel näyttää tuoreissa mallikuvissa suorastaan epätodellisen laihalta. Nyt neitokainen on kuitenkin kiistänyt syömishäiriön.

– Olen terve ja onnellinen. On mukava huomata, kuinka paljon kaikki välittävät minusta, mutta tässä tapauksessa kaikki on normaalisti ja kunnossa, Candice Swanepoel kertoi People-lehdelle Los Angelesissa järjestetyssä muotinäytöksessä.

Victoria’s Secret -malliston mainostilaisuudessa pienissä bikineissä poseeranneen Candicen vyötärö ja jalat näyttävät uusimmissa kuvissa kaventuneen olemattomiin. Swanepoelin kanssa kameroille poseeranneet mallit Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima näyttivät langanlaihista olemuksistaan huolimatta kuvissa todellisuutta isokokoisimmilta luurankomaisen kollegansa rinnalla.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.

Uusimmat