Charlie Sheen buuattiin lavalta livekeikalla: ”Täydellinen katastrofi!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -sarjan entinen näyttelijä Charlie Sheen on buuattu lavalta ensimmäisellä livekeikallaan. Pahoissa henkilökohtaisissa vaikeuksissa viime viikkoina ollut Charlie Sheen on aloittanut kovasti odotetut livekeikkansa, mutta ensimmäinen keikka päättyi katastrofiin.

Hän aloitti My Violent Torpedo of Truth -nimisen kiertueensa Detroitista, jonka Fox-teatterin lavalle hän nousi lauantaina. Keikka ei kuitenkaan mennyt aivan odotusten mukaan, sillä yleisö otti hänet vastaan äänekkäin buuauksin. Osa yleisöstä lähti pois paikalta jo pian keikan alkamisen jälkeen ja ryhtyi vaatimaan järjestäjältä lippurahoja takaisin.

Lopulta Charlie Sheen buuattiinkin jo lavalta, kun hän lopetti esiintymisensä ennen aikojaan ja salin valot sytytettiin. Keikka alkoi mennä hakoteille, kun joku huusi yleisöstä esiintymisen olevan syvältä. Tähän Sheen vastasi mikrofonin kautta, että ainakin hän sai jo kävijöiden rahat. Livekeikka sisälsi muiden muassa näyttelijän oman kysymys-vastaus -haastattelun, hiphop-esityksen, videoita Charlien isästä Martin Sheenistä ja Johnny Deppistä sekä ”jumalattarien” esiintymisen. Yhteensä keikkoja on kalenterissa kaksikymmentä.

Uusimmat