Hurmuri petti 40 naista – huijasi jättisumman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla uutisoidaan parhaillaan erikoisesta tapauksesta, jossa brittiläissyntyinen mies sai huijattua 40 naiselta satojentuhansien eurojen rahat. Taiwanin McGyveriksi kutsuttu 47-vuotias mies on nyt tuomittu huijauksistaan kuudeksi vuodeksi vankilaan.

Mies huijasi naisia rahan toivossa ja saattoi useampia naisia myös raskaaksi. Huijatut olivat opettajia, pankkivirkailijoita, liikenaisia ja sairaanhoitajia. Asiasta uutisoineen United Daily Newsin mukaan tuomitulla miehellä on sekä Britannian että Zimbabwen kansalaisuudet. Hän muutti Taiwaniin vuonna 1999.

Mies valehteli naisille, että hänen äitinsä on Britannian kuninkaallisen perheen sihteeri ja että hänen isänsä on armeijan upseeri. Hänellä oli myös useita vääriä henkilöllisyyksiä. Lehden mukaan mies näyttää pitkälti samalta kuin televisiosta tuttu Ihmemies, eli näyttelijä Richard Dean Anderson. Hänet tuomittiin vankilaan ja karkotettiin ensimmäisen kerran samasta asiasta vuonna 2004, mutta mies palasi takaisin Taiwaniin väärillä papereilla.