Idol-kisasta pudonneet syyttävät teinityttöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä samaan formaattiin perustuva American Idol -kilpailu. Nyt kaksi kisasta jo pudonnutta laulajaa on ryhtynyt syyttämään teinityttöjä putoamisestaan.

Milwaukeelainen 26-vuotias Naima Adedapo kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että teinityttöjen antamat äänet ovat toimineet heitä vastaaan. Hänen mukaansa ohjelman kohderyhmänä ovat pääasiassa teinitytöt, jotka äänestävät mieluummin miehiä kuin naisia. Tästä syystä naiset putoavat helpommin.

– Kun teinitytöt ihastuvat, on muiden peli menetetty, Naima Adedapo kertoi ABC-kanavalle.

Adedapon kanssa viime torstaina putosi myös Thia Megia. Normaalisti ohjelman amerikkalaisversiossa putoaa yksi vähiten ääniä saanut laulaja, mutta torstaina kotimatkalle passitettiin poikkeuksellisesti kaksi laulajaa. Viime vuosina on usein epäilty, että yleisöäänien sijaan kisan voittajat ja putoajat valittaisiin levy-yhtiön ja tuotantoyhtiön toimesta.