Julkkiskaunottarien noloimmat vilautukset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa nähdään varsin usein tapauksia, joissa tunnetut naispuoliset viihdetähdet paljastavat joko tahallaan tai tahattomasti liikaa paljasta pintaa. Monet naistähdet käyttävät tätä myös hyväkseen kerätessään palstamillimetrejä.

Nyt The Sun -lehti on listannut viime vuosien noloimpia vilautuksia, joista kaikki on tosin noteerattu jo aiemmin erityisen näyttävästi myös julkisuudessa. Tuoreen listan ykkönen on aivan tapaus, jossa televisiokaunotar Judy Finnigan paljasti rintaliivinsä palkintogaalan suorassa lähetyksessä. Katso koko lista kuvineen tästä.

Toiseksi noloimmaksi vilautukseksi rankattiin taannoin valtavaa kohua aiheuttanut ja oikeudessakin käsitelty Janet Jacksonin rinnan paljastuminen Super Bowl -ottelussa. Kolmantena listalla on Tara Reid, jonka asu petti pahemman kerran julkkisjuhlissa paljastaen hänen toisen rintansa kokonaan ilman että neitokainen itse huomasi asiaa. Muita listalla olevia paljastelijoita ovat muiden muassa Emma Watson, Geri Halliwell ja Kirsten Dunst.