Kauhua eläintarhassa – tappava myrkkykäärme karkasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisessa eläintarhassa on kuljeskeltu viime päivinä tavallista varovaisemmin askelin, kun tappava kobra-käärme pääsi jostain syystä pakenemaan teille tietämättömille. Kyseessä oli New Yorkissa sijaitseva Bronx Zoo, jossa karkulaisen etsintä on tänään viimein päättynyt tuloksellisesti.

Reilun puolen metrin pituinen myrkkykäärme lukeutuu maailman myrkyllisimpiin käärmeisiin. Se pakeni terraariostaan lauantaina. Käärmeen uskottiin jääneen piileskelemään samaan taloon, jota pidettiin lauantaista saakka suljettuna yleisöltä. Sitä etsittiin kuitenkin samaan aikaan myös muualta. Tänä aamuna karkulainen viimein löydettiin, kun henkilökunta houkutteli käärmeen esiin piilostaan ruoalla.

– Kuten voitte uskoa, olemme erittäin ilahtuneita että käärme löytyi elävänä ja kunnossa, eläintarhan johtaja Jim Breheny kommentoi New York Daily News -lehdelle.

Keskikokoinen ihminen kuolee 15 minuutissa kobran pureman jälkeen. Karkulaisesta tuli kansainvälinen julkkis, kun sen paosta uutisoitiin ympäri maailmaa. Tapausta seurasi myös Twitterissä yli 200.000 käyttäjää.