Strippaussessio pieleen ja tirkistelijät kiinni rysän päältä

Nettivideot · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana erityisesti teinityttöjen itse ikuistamat alastonkuvat ovat yleistyneet räjähdysmäisesti, ja samalla niiden leviäminen julkisuuteen on kasvanut samassa tahdissa. Samoissa puuhissa ovat tosin usein myös vanhemmatkin ihmiset.

Nyt verkossa on julkaistu nolo video, jossa aikuinen kaunotar tanssii videokameran edessä viettelevästi alusvaatteisillaan. Nainen on peittänyt takanaan olevan ikkunan verkolla, mutta hänen huomaamattaan verho aukeaa ja ikkunan takana töitään tehnyt puutarhuri huomaa naisen puuhat.

Utelias tirkistelijä huomaa mitä sisällä tapahtuu, ja hän siirtyy aivan ikkunan viereen katsomaa esitystä aitiopaikalta. Pian hänen seuraansa katsomoon liittyy toinenkin mies. Hetken kuluttua nainen kuitenkin huomaa verhojen auenneen ja saaneensa kutsumatonta yleisöä.