Actiontähden nuoruuden nolo video julki – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Fast & Furious, Tuttisoturi ja xXx – elokuvista tuttu näyttelijä Vin Diesel on luonut itselleen imagon ronskina toimintaelokuvien tähtenä. Lihaksikkaan näyttelijän menneisyyteen kuuluu tosin hieman yllättävä uravaihe, sillä mies harrasti teini-ikäisenä vakavissaan breakdancea.

Tonight Show with Jay Leno -ohjelmassa vieraillut Vin Diesel joutui myöntämään breakdance-taustansa, kun ohjelman juontaja Jay Leno paljasti näyttelijän olleen aikoinaan hiphop-tanssija. Teini-ikäinen Diesel tanssii vuosikymmeniä sitten kuvatulla hauskalla Breakin’ in the USA -nimisellä videolla asiaan kuuluvien asusteiden kera.

43-vuotias Vin Diesel eli Mark Sinclair Vincent nähdään pian jälleen valkokankaalla, kun The Fast and the Furious -leffasarja saa jatkoa. Diesel näyttelee leffassa jälleen Dominic Toretto -nimistä roolihahmoaan. Fast & Furious 5 -niminen elokuva julkaistaan Suomessa toukokuun alussa.