Camilla Belle on seksikäs DJ-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Camilla Belle rankattiin taannoin Playboy-lehden äänestyksessä 25 seksikkäimmän naistähden joukkoon. Siitä huolimatta neitokainen on yhä varsin harvinainen näky viihdelehtien sivuilla.

Nyt Camilla on ikuistettu varsin näyttävänä julkkisjuhlissa, mutta hän ei ollut tällä kertaa asiakkaana. Viime torstaina näyttelijätär toimi nimittäin Miamin South Beachilla sijaitsevan Juicy Couture –vaateliikkeen avajaisten tiskijukkana.

24-vuotias amerikkalainen Camilla Belle on ollut vuonna 1993 alkaneella näyttelijäurallaan mukana lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpiin kuuluvat muiden muassa Jurassic Park, 10.000 BC ja Push -elokuvissa. Vuonna 2011 Camilla nähdään elokuvissa ja From Prada to NadaMary Mother of Christ. Viime vuoden lopulla Camilla tapaili Jake Gyllenhaalia, ja hänen uskotaan olleen syy Jaken ja laulaja Taylor Swiftin eroon.