Denise Richards kuvattiin lomatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hän tapaili hetken aikaa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Seurustelu päättyi kuitenkin lyhyeen.

Denise Richards jätti rokkarin, koska hän ei pystynyt panostamaan suhteeseen täysillä. Nyt upea entinen Bond-tyttö on viettänyt aurinkoista vapaapäivää rannalla yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Edelleen huippukunnossa oleva Denise ihastutti rannalla ollutta miesyleisöä näyttävillä kurveillaan.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.