Inna : 10 Minutes Remixes

Singlet · Stara.fi

Romanian viime vuosien mittavan popmenestyksen tuorein tähti Inna nousi hienolla Hot-albumillaan ja sen nimibiisillä taannoin tanssilistojen kärkeen ympäri maailmaa. Nyt Suomessa on julkaistu remix-versiot Innan 10 Minutes -kappaleesta.

Tällä kertaa kyseessä ei ole yhtä selkeä synahitti kuin kaunottaren aikaisemmat julkaisut. Tällä kertaa hittikoukku loistaa nimittäin poissaolollaan, joten remikseissäkään ei päästä juuri irrottelemaan kuten aiemmin. Julkaisun aloittavat Play & Win -versiot jäävät tästä syystä todella tylsiksi, eikä niistä ole tanssilattian täyttäjäksi klubeissa. Chris Garcian versio jää samalle tasolle, eikä tarjoa juuri mitään uutta.

DJ Feelin hardhouseen kallistuvassa versiossa on munaa kuin pienessä kylässä. Viimeinen hittikoukku jää kuitenkin puuttumaan, vaikka loppupuolella onkin mainio breikki nostatuksineen. Liam Keeganin versiossa on jo hieman enemmän puhtia, ja kappaleen melodiakin on saatu mukaan. Trancevaikutteinen lopputulos potkii mukavasti ja mukaan on saatu myös tyylikkäitä nostatuksia. Housen ja eurodancen vaikutteita sekoittavat Hi Def -versiot ovat remix-singlen parasta antia, sillä niissä on sekä potkua että erittäin hyvin rullaavat vokaalit ja biitti. Näillä biiseillä polvi nousee mukavasti tanssilattialla.

Pisteet 3/5