Jackass-tähteä puukotettiin baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Jackass-televisiosarjasta ja -elokuvista tuttu hurjapää Johnny Knoxville on paljastanut haastattelussa joutuneensa taannoin puukotuksen uhriksi. Hän selvisi kuitenkin ilman vakavia vammoja, vaikka puukoniskuja oli ainakin kaksi.

Knoxvilleä puukotettiin, kun hän oli juhlimassa ystävänsä polttareita. Yhtäkkiä kolme miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa baarin edustalla kiivaan sananvaihdon päätteeksi. Miehet eivät kuitenkaan tapelleet reilusti, sillä Jackass-tähti huomasi pian vuotavansa verta puukoniskujen seurauksena. Hän kertoi samalla, että ei suostunut lähtemään oikopäätä sairaalaan, vaan halusi ottaa vielä drinkin ennen sairaalareissua.

– Olimme tapelleet muutaman minuutin ajan ja sitten sain puukosta käteeni ja selkääni. Minun piti mennä yläkertaan hakemaan ystäviäni ulos baarista, jossa join vielä yhden drinkin. Sen jälkeen he veivät minut sairaalaan. Sairaala oli kilometrin päässä, mutta eksymisen takia matka sinne kesti puoli tuntia, Knoxville kertoi 24 Hours Vancouver -julkaisulle.