Seksikkäimmät naisurheilijat listattiin – minne jäi Kiira Korpi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen taitoluistelijatar Kiira Korpi on noteerattu lukuisia kertoja kansainvälisillä areenoilla myös muuten kuin jäällä. Viime vuonna amerikkalainen Bleacher Report listasi hänet maailman viidenkymmenen seksikkäimmän naisurheilijan listan sijalle 22.

Vaalean suomalaisen kehuttiin olevan ”ilmiselvästi yksi kuumimmista” taitoluistelijoista. Kiira selätti listalla monet maailmankuulut sporttikaunottaret (ks. kuva alla). Nyt sama verkkolehti on julkaissut uuden listan sadasta haluttavimmasta naisesta, mutta Kiira Korpi ei jostain syystä ole mukana listalla edellisestä hyvästä sijoituksestaan huolimatta.

Kärkipaikan halutuimpien listalla vei tällä kertaa tenniskaunotar Maria Kirilenko, joka on tehnyt myös malliuraa. Toiseksi sijoittui ammattisurffari Anastasia Ashley ja kolmanneksi golffari Blair O’Neill. Viiden joukossa olivat heidän lisäkseen myös tenniskaunotar Maria Sharapova ja surffari Malia Jones.

Kiira Korpi Bleacher Report