Ex-kansanedustajaehdokas myönsi kampanjakuvansa lavastuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Steen 1, eli Seppo Lampela, oli tänä aamuna MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa kertomassa yhteistyöstään näyttelijä Jussi Lammen kanssa. Miehet ovat nyt tehneet yhteisen albumin.

Levyn kansiteksteissä Lampela toteaa, että ”lemmikit ja lapset toimivat hyvin promokuvissa”. Hän oli neljä vuotta sitten edellisissä eduskuntavaaleissa ehdokkaana, ja poseerasi eräässä kampanjakuvassaan pienen vauvan kanssa. Tänään hän viimein paljasti, että kyseinen kuva olikin lavastettu.

– Se nyt oli lähinnä sarkasmia. Mä olin viime vaaleissa ehdokkaana, ja se kuva juuri missä mulla on vauva sylissä, niin me otettiin se silloin ihan sen takia. Se ei ollut oma vauva. Se oli kuvaajan vauva. Ei edes oma vauva herranjumala, Steen 1 kommentoi Huomenta Suomen haastattelussa.