Enrique Iglesias Staralle: ”Anna Abreu on hyvin lahjakas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias saapuu tällä viikolla Suomeen, kun hän esiintyy keskiviikkona Turun Turkuhallissa ja torstaina Helsingin Hartwall Areenalla. Stara tiedusteli supertähden kuulumisia juuri ennen Suomeen visiittiä.

Enriquen lämmittelijänä Suomen keikoilla nähdään uuden Rush-albuminsa juuri julkaissut Anna Abreu. Stara esitteli Enriquelle Annan tuoreimman musiikkivideon, jonka perusteella latinokomistus kehui suomalaisartistia vuolaasti.

– Näin juuri hänen Hysteria-musiikkivideonsa, ja hän on hyvin lahjakas. Odotan kovasti että pääsen näkemään hänen esiintymisensä, Enrique Iglesias kertoi Staralle.

Enriquen keikkakalenterissa on Helsingin keikan jälkeen hieman vapaa-aikaa, mutta poptähti ei suostunut paljastamaan aikooko hän tuolloin mahdollisesti tutustua esimerkiksi Helsingin yöelämään.

– Tiedän pitää vain odottaa ja katsoa! haha, Enrique Iglesias myhäili.

35-vuotias latinotähti Enrique Iglesias, koko nimeltään Enrique Miguel Iglesias Preysler, on seurustellut jo pitkään tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Viime kesänä julkaistu Euphoria-albumi oli artistin yhdeksäs levy ja ensimmäinen kaksikielinen tuotanto. Enrique rankattiin taannoin kolmannelle sijalle Facebookin seksikkäin mies –kisassa heti Vin Dieselin ja Paul “Pauly D” DelVecchion jälkeen.