Suomeen saapuva latinotähti Staralle: ”Fanin kuva kosketti minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Enrique Iglesias esiintyy tällä viikolla pariinkin otteeseen Suomessa, kun hän nousee lavalla sekä Turun Turkuhallissa että Helsingin Hartwall Areenalla. Stara tavoitti laulajan Keski-Euroopasta kertomaan tunnelmiaan.

Innokkaimmille faneilleen VIP-osiota kauppaava poptähti tarjoutuu VIP-faniensa kanssa yhteiskuviin. Eräs yhteiskuva hänelle on kuitenkin piirtynyt mieliin muita paremmin.

– Rakastan fanieni tapaamista, koska heidän ansiostaan teen tätä ja ainoastaan heidän ansiostaan olen menestynyt. Minä saan paljon mielenkiintoisia lahjoja. Muutama keikka sitten eräs fani näytti minulle kuvaa, jossa hän poseerasi kanssani ollessaan aivan pikkulapsi! Kaikkien näiden vuosien jälkeen ja siinä me taas olimme, Enrique Iglesias kertoi Staralle.

35-vuotias latinotähti Enrique Iglesias, koko nimeltään Enrique Miguel Iglesias Preysler, on seurustellut jo pitkään tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Viime kesänä julkaistu Euphoria-albumi oli artistin yhdeksäs levy ja ensimmäinen kaksikielinen tuotanto. Enrique rankattiin taannoin kolmannelle sijalle Facebookin seksikkäin mies –kisassa heti Vin Dieselin ja Paul “Pauly D” DelVecchion jälkeen.