Hiphop-moguli rysän päältä kiinni homoseksistä autossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tuottaja Mister Cee, oikealta nimeltään Calvin Lebrun, on joutunut noloon tilanteeseen, kun hän jäi kiinni homoseksistä toisen miehen kanssa autossaan. Poliisi huomasi tapauksen rutiinitarkastuksessa New Yorkin Manhattanilla.

Edesmenneen Notorious B.I.G. -räppärin tuottajana aikoinaan toiminut Mister Cee ja hänen 20-vuotias seksikumppaninsa pidätettiin havainnon jälkeen. Poliisin mukaan kuka tahansa olisi voinut nähdä miehet harrastamassa suuseksiä. Molemmille luetaan myöhemmin oikeudessa syytteet tapauksesta. New York Daily Newsin mukaan oikeudenkäynti pidetään kesäkuussa.

Tuottaja kiisti väitteet heti tuoreeltaan Twitter-blogissaan. Hän kertoi, että autossa ei ollut pidätyshetkellä ketään muuta ja että koko juttu on vain väärinkäsitys. Hänet pidätettiin epäiltynä seksin ostamisesta myös lokakuussa ja marraskuussa.