Kathy Griffin bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta viime viikolla hän nousi otsikoihin riisumalla itsensä ja tanssimalla rinnat paljaana keskellä kaupunkia Miamissa.

Suomessa Subilla nähtävän Takana loistava tulevaisuus -televisiosarjan 50-vuotias naistähti ei paljastanut miksi paljasteli rintojaan kadulla, mutta nyt hän on ehtinyt jo rannalle nauttimaan vapaapäivästään yhdessä miesystävänsä kanssa. Tällä kertaa hänen yllään nähtiin sentään bikinit.

Kathy Griffin esitteli taannoin bikinivartalonsa VH1-kanavan televisioimassa konsertissa. Viime syksynä hän oli otsikoissa paljastettuaan koristelleensa intiimeimmän ruumiinosansa. Kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa nähty Griffin kertoi asiasta NBC Universal -yhtiön lehdistötilaisuudessa.

– Minä koristelin vaginani. Se kimaltelee nyt kuin discopallo. Tämä on uusin trendi, ja opin sen Jennifer Love Hewittiltä,  Kathy Griffin hehkutti Hello!-lehden mukaan.