Kuolemansairas pikkupoika kosti julkkiskokille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Make a Wish -järjestö tunnetaan ympäri maailmaa työstään kuolemansairaiden lasten hyväksi. Se täyttää lasten hartaimpia toiveita ennen kuin he menehtyvät esimerkiksi syöpään. Lukuisat supertähdet ovat tehneet yhteistyötä järjestön kanssa ja toteuttaneet sadoittain lasten unelmia.

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka Make A Wish -järjestö yritti vuoden ajan toteuttaa leukemiaa sairastavan kuusivuotiaan Enzo-pojan toiveen, jossa hän olisi halunnut tavata julkkiskokki Ina Gartenin henkilökohtaisesti. Julkkiskokki ei tapaamiseen suostunut, vaan vetosi kerta toisensa jälkeen kiireisiinsä. Asiasta nousi kuitenkin kohu, kun tieto päätyi lopulta lehtiin. Kohun ansiosta Garten muutti yllättäen mielensä ja löysikin kalenteristaan tilaa pojan tapaamiselle.

Tällä kertaa Ina Garten joutui kuitenkin nolosti tyrmätyksi, sillä pojan vanhempien mukaan Enzo ei enää halunnutkaan tavata entistä idoliaan, koska ei halunnut tulla enää petetyksi. Pojan äiti välitti järjestölle terveiset, että hänkään ei halua aiheuttaa pojalleen enempää pettymyksiä. Julkkiskokin sijaan Enzo lähtee tapaamaan delfiiniä, jonka kalenterissa on tilaa myös kuolemansairaalle pojalle.