Aprillipila onnistui: Rintava uutisankkuri huijattiin nuolemaan iPadia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen uutistoimitus on järjestänyt omalle työntekijälleen hauskan aprillipilan. Se uutisoi iPad-laitteen uudesta sovelluksesta, jonka avulla iPad voi toistaa kaikkia makuja ja tuoksuja. Vakuuttavalta vaikuttaneen alustuksen jälkeen uutisankkureille tuotiin iPad.

Naispuolinen uutisankkuri ihmetteli hetken aikaa laitetta, jonka jälkeen hän valitsi ruudulta minkä maun haluaa laitteen ruudulta maistaa. Tämän jälkeen hän ryhtyi nuolemaan antaumuksella iPadin ruutua. Nainen totesi pian, että hän ei makua huomannut, mutta jatkoi siitä huolimatta. Lopulta aprillipila paljastui, kun koko henkilökunta räjähti nauramaan. Naistoimittaja ei ollut kovin mielissään tilanteesta ja poistui lopulta studiosta.