Haastattelussa Enrique Iglesias

Haastattelut · Stara.fi

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias konsertoi tällä viikolla Turussa ja Helsingissä, ja Stara tiedusteli supertähden kuulumisia juuri ennen Suomeen visiittiä. Latinotähti on niittänyt menestystä, mutta paljon on vielä saavuttamatta.

– Tunnen saavuttaneeni urallani tähän mennessä paljon, mutta vielä on paljon saavuttamatta. Toivon voivani tehdä musiikkia mahdollisimman pitkään, koska se on todellinen intohimoni. Saan inspiraatiota musiikkiini kaikilta ja kaikkialta, Enrique Iglesias kertoi Staralle.

Vierailijoiden käyttäminen poplevyillä on nykyisin yleistä, kun supertähdet vierailevat usein vuorotellen toistensa albumeilla. Latinotähdellä ei ollut nimetä suoralta kädeltä omaa suosikkiaan.

– Kukaan ei ole nyt erityisesti mielessä, mutta olen aina kiinnostunut tekemään yhteistyötä mahdollisimman monen artistin kanssa.

Iglesias on käynyt konsertoimassa Suomessa aiemminkin, joten Suomi ja suomalaiset eivät ole hänelle enää mitään uusia tuttavuuksia. Maastamme on jäänyt hänelle varsin hyviä muistoja.

– Muistan kuinka upea yleisö oli, kun kävimme konsertoimassa Suomessa Insomniac-kiertueella. Odotan innokkaasti nähdäkseni miten tulevat keikat menevät. Meillä tulee olemaan kaksi upeaa iltaa ja lupaan, että kaikilla on hauskaa, supertähti kertoi.

Enriquen lämmittelijänä Suomen keikoilla nähtiin uuden Rush-albuminsa juuri julkaissut Anna Abreu. Stara esitteli Enriquelle Annan tuoreimman musiikkivideon, jonka perusteella latinokomistus kehui suomalaisartistia vuolaasti.

– Näin juuri hänen Hysteria-musiikkivideonsa, ja hän on hyvin lahjakas. Odotan kovasti että pääsen näkemään hänen esiintymisensä, Enrique Iglesias hehkutti Staralle.

Enriquen keikkakalenterissa on Helsingin keikan jälkeen hieman vapaa-aikaa, mutta poptähti ei suostunut paljastamaan aikooko hän tuolloin mahdollisesti tutustua esimerkiksi Helsingin yöelämään.

– Tiedän pitää vain odottaa ja katsoa! haha, laulaja myhäili.

Innokkaimmille faneilleen VIP-osiota kauppaava poptähti tarjoutuu VIP-faniensa kanssa yhteiskuviin. Eräs yhteiskuva hänelle on kuitenkin piirtynyt mieliin muita paremmin.

– Rakastan fanieni tapaamista, koska heidän ansiostaan teen tätä ja ainoastaan heidän ansiostaan olen menestynyt. Minä saan paljon mielenkiintoisia lahjoja. Muutama keikka sitten eräs fani näytti minulle kuvaa, jossa hän poseerasi kanssani ollessaan aivan pikkulapsi! Kaikkien näiden vuosien jälkeen ja siinä me taas olimme, Enrique Iglesias kertoi Staralle.

Tiia Santavirta