Johanna Tukiaisesta tehtiin raju pilkkalaulu

Nettivideot · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on jakanut suomalaisten mielipiteitä jo vuosien ajan, ja samalla hänelle on kertynyt fanien lisäksi myös sankka vihajoukko. Nyt Sakari Repo & Renkat -nimellä on Youtubessa julkaistu pilkkalaulu nimeltä Johanna Tukiainen.

Joululaulun melodiaan tehdyssä rock-kappaleessa sanoitukset menevät varsin pitkälle, sillä kappaleessa julkkistähteä haukutaan ja ”h*rotellaan” avoimesti. Kappaleen yhteydessä nähtävässä kuvassa Johanna Tukiainen poseeraa tonttulakki päässään.

– Johanna Tukiainen oli h*ro nimeltään. Hän ollut ei ohukainen, Johannamme verevä, laulussa riimitellään.

YouTube-videon keskustelussa on jo todettu, että kappaleen rajun sanoituksen perusteella Tukiaisella voisi olla mahdollisuus nostaa kanne kunnianloukkauksesta kappaleen tekijöitä vastaan. Myös videon julkaissut nimimerkki kommentoi samaa asiaa.

– Tekstissähän ei ole yhtään mitään, mitä julkisuudessa ei olisi kirjoitettu jo moneen kertaan. Jos ei halua asioitaan käsiteltävän paskoissa huumorirokeissa, niin kandeisi varmaan miettiä, mitä kaikkea kasi-lehden kustantamana touhuilee, julkaisija vastasi.