Katie Price pelkää henkensä puolesta: ”Minut puukotetaan”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price käy parhaillaan läpi jo toista avioeroprosessiaan parin vuoden sisään. Povipommin suhde vapaapainija Alex Reidin kanssa päättyi riitaisasti tammikuussa. Pariskunnan Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto kesti ainoastaan vuoden.

Pricen suosio Britanniassa on laskenut hurjasti hänen suhdesotkujensa myötä. Jatkuvasti negatiivista julkisuutta saava kolmen lapsen äiti on nyt paljastanut olevansa huolissaan turvallisuudestaan. Povipommi pelkää joutuvansa hullun fanin puukottamaksi, joten hän onkin palkannut itselleen lisää turvamiehiä.

– Sitä ei koskaan tiedä, onko heillä puukko tai jotain. En halua loukkaantua, Price paljasti huolensa faniensa toimista OK!-lehdelle.

32-vuotias Katie Price toipui toisesta avioerostaan nopeasti, sillä hänen rinnallaan nähdään jo uusi mies. Argentiinalaisen Leandro Penna -nimisen mallin kanssa seurusteleva Price on edennyt uudessa suhteessa pikavauhtia. Helmikuussa Elton Johnin Oscar-juhlissa tavannut pari lomailee parhaillaan Pennan kotikonnuilla Argentiinassa, jossa Price tapaa muiden muassa Pennan perheen. 25-vuotias Penna halusi viedä Pricen kotimaahansa esitelläkseen tämän vanhemmilleen.