Tältä poptähti Ke$han laulu kuulostaa todellisuudessa: ”Kuin kissaa tapettaisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Tällä kertaa hänet päästetään kuitenkin laulamaan, mutta ilman digitaalista AutoTune-korjailua.

Verkkoon on nimittäin vuotanut salainen äänitallenne, jossa väitetään kuultavat Your Love Is My Drug -hittikappaleen ääniraita sellaisena kuin se on studiossa alunperin äänitetty. AutoTunella laulua saadaan nykyisin korjattua lähes rajattomasti, ja se onkin ollut tarpeen, mikäli nyt kuultava ääniraita pitää paikkansa.

Viime viikolla Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona. Mieluummin nakuilu kuitenkin tapahtuisi hänen uudessa kodissaan.

– Minulla on pieni suolavesiallas, jossa on lasersäteitä ja stereot, joten myös veden alla voi kuunnella musiikkia, Ke$ha kertoi Billboard-lehdelle.

Taannoin Ke$ha paljasti Staralle oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan. Tähti joutui noloon tilanteeseen, sillä hänen riettaasta seksisessiostaan levisi kuvia julkisuuteen ja lehtiin. Eräässä kuvassa poptähti makaa seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan.