Tätä päivää pahoinpidelty Anne-norsu ei unohda koskaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla järkyttävästä tapauksesta, jossa englantilaisen sirkuksen Anne-norsun paljastettiin joutuneen sirkuksessa jatkuvan törkeän pahoinpitelyn uhriksi. Poikasena Sri Lankasta kiinni otettu 59-vuotias norsu oli asunut koko elämänsä alistettuna sirkuksessa.

Norsu vietti vuosikymmeniä sirkuksen ankeissa oloissa, jossa sen hoitaja potki ja hakkasi sitä lähes taukoamatta. Tapaus tuli julki, kun eläinsuojelujärjestö piilotti norsun talliin videokameran. Video aiheutti Britanniassa valtavan kohun, joka on nyt päättynyt onnellisesti. Pari päivää sitten Anne kuljetettiin nimittäin sirkuksesta Longleatin safaripuistoon, jossa se saa vaeltaa vapaana ja saa lisäksi asianmukaista hoitoa eläinlääkäriltä.

Daily Mail -lehti on nyt julkaissut valokuvia norsun saapumisesta uuteen kotiinsa. Norsujen muisti on tunnetusti pitkä. Anne tuleekin varmasti muistamaan loppuelämänsä ajan päivän, jolloin se pääsi kirmailemaan vapaana nummilla, nukkumaan asianmukaisella olkipedillä sekä nauttimaan muiden muassa mutakylvyistä ja vesileikeistä.