Tyttö ei ole pessyt hampaitaan 10 vuoteen: ”Eihän kukaan katso suuhuni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin poptähtien hygieniasta, tai oikeastaan sen puutteesta, kohistiin viihdelehdissä saakka. Yksi kertoi pesevänsä hampaansa vain joka toinen päivä ja toinen pesevänsä hiuksensa vain kerran viikossa. Nyt eräs nuori nainen on kuitenkin asettanut alalle uuden riman.

Eteläkorealainen televisio-ohjelma Martian Virus on nyt esitellyt Ji Hyun Ji -nimisen 20-vuotiaan kauniin naisen, jonka hygieniatavat poikkeavat shokeeraavalla tavalla tavanomaisesta. Ohjelmassa esitellään erikoisia ihmisiä, jotka ovat ylpeitä heidän erikoisista tavoistaan. Tämän kaunottaren ulkokuori pitää mahdollisesti sisällään yllätyksen, sillä Ji Hyun Ji kertoi ettei hän ole pessyt hampaitaan kymmeneen vuoteen.

– En ymmärrä miksi ihmisten pitäisi pestä hampaansa, sillä eihän kukaan muu katso suuhuni. Itse asiassa hampaideni pinnalle kertyvä ruoka suojaa hampaitani, Ji Hyun Ji totesi Korea Herald -lehden mukaan.

Ji Hyun Ji kertoi kuitenkin pyyhkivänsä tarpeen vaatiessa etuhampaansa kangaspalalla. Ohjelma lupasi passittaa tytön hammaslääkärin tarkastukseen ja esitellä myöhemmin tulokset televisiossa. Hammaslääkärin uskotaan näkevän samalla erään uransa rajuimmista tapauksista.