Aleksandra Ally Vasic haastoi povipommit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten mallikaunotarten saralla on viime aikoina ollut harvinaisen paljon kovan tason tulokkaita, kun pari kuukautta sitten esimerkiksi 18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi kertaheitolla huippumalliksi poseerattuaan Sports Ilustrated -lehdessä.

Nyt Kate Upton on saanut kilpailijan ikätoveristaan. Aleksandra Ally Vasic on 18-vuotias uhkea amerikkalainen mallikaunotar, joka on kotoisin Kaliforniasta. 34D-rintavarustuksen omaava nuori lupaus nähdään nyt näyttävässä kuvagalleriassa.

Vasic noteerattiin ensimmäisen kerran jo 14-vuotiaana vuonna 2007, kun hän oli San Diego Manazinen julkaisemalla ”50 ihmistä joita seurata” -listalla. Sittemmin hän on poseerannut monissa lehdissä, joista mainittakoon Nostika, Dice, Riviera ja FixFixFix. Vuonna 2010 Ally oli poseeraamassa Star Trek -mallina Comic Con -messuilla.