Kauhea kankkunen mainos kiellettiin – Apinan suuseksi oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin maailman toiseksi hauskimmaksi komediaelokuvaksi rankattu Kauhea kankkunen saa pian jatkoa. Elokuvan toisen osan mainostraileri julkaistiin pari viikkoa sitten, mutta nyt se on ehditty jo kieltää.

Kauhea kankkunen II -elokuva on lapsilta kielletty, mutta sen traileria on kuitenkin esitetty elokuvateattereissa myös koko perheen elokuvien yhteydessä. Nyt Warner Bros. on päättänyt kieltää trailerin esittämisen elokuvateattereissa, joissa se on voinut päätyä kaikenikäisten silmiin.

Syynä ratkaisuun oli Motion Picture Association of America -järjestön esittämä kritiikki siitä, että leffassa nähtävän apina esiintyi trailerissa liian seksuaalisesti. Pätkä oli peräisin kohtauksesta, jossa koko ryhmä istuu tuktukin kyydissä ja apina on harrastavinaan suuseksiä thaimaalaisen vanhuksen kanssa.