Eva Longoria paljasti rintansa televisiojuontajalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Nyt Eva on julkaissut oman keittokirjansa, jota markkinoimassa hän käväisi myös suositussa David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Latinokaunotar saapui haastatteluun minimekossa ja pienenpienessä smokkitakissa, jonka alla ei ollut mitään. Eva Longoria teki parhaansa, jotta ei paljastaisi liikaa, mutta haastattelun tiimellyksessä rinta kuitenkin vilahti ja sai Lettermanin pasmat täysin sekaisin.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Cruzin käsivarresta bongattiin tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.