Suomalainen Idols-tähti tyrmistytti Liettuan televisiossa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailussa vuonna 2007 mukana ollut Ruslanas Kirilkinas on nyt noussut julkkikseksi kotimaassaan Liettuassa, jossa hän on esiintynyt paikallisen Alfa-televisiokanavan kilpailussa. Ruslanas ja hänen suomalainen tanssipartnerinsa Jarmo sijoittuivat kisassa kahdenneksitoista.

Tanssiparin joulupukkihenkinen ja eroottissävytteinen esitys ei ilmeisesti sytyttänyt liettualaista yleisöä. Televisiolähetyksessä mukana olleen studioyleisön reaktiot olivat ilmeiden perusteella lähinnä tyrmistyneitä. Tuomaristo antoi parivaljakolle kuitenkin kiitettävästi pisteitä.

Ruslanas Kirilkinas

Kuva: Alfa

Ruslanas oli Idols-kautensa ensimmäinen laulaja, joka ehti levyttää ja suunnata aktiivisemmin keikoille. Ennen Idols-kisaa hän oli ollut aktiivinen poseeraamalla muiden muassa rohkeissa homopornokuvissa. Tuotantoyhtiö joutui ottamaan kantaa rohkeisiin seksikuviin, ja antoi lopulta Ruslanasin jatkaa kilpailussa.

– Päätös ei ollut vaikea, sillä Ruslanas ei ole rikkonut lakia, eikä kuvia olla otettu tai julkaistu kilpailun aikana, FremantleMedia Finlandin toimitusjohtaja ja Idolsin vastaavatuottaja Marika Makaroff kertoi tuolloin lehdistölle.

Uusimmat