MTV:n teiniäiti uskaltautui bikinikuviin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka MTV-kanavan Teen Moms -realityohjelmasta tutuksi tullut teiniäiti Jenelle Evans pahoinpiteli toisen nuoren naisen ja kuinka kännykkävideo välikohtauksesta päätyi verkkoon. Sittemmin Evans pidätettiin ja seuraavaksi hän voi joutua vankilaan.

Nyt Jenelle nähdään kuitenkin poseeraamassa rannalla valkoisiin bikineihin pukeutuneena. Kalpea neitokainen ei tosin ollut kovinkaan vaikuttava näky rannalla. Neitokainen ottaa nyt kuitenkin kaiken irti omasta 15-minuuttisestaan julkisuudessa.

Edellä mainitussa pahoinpitelyssä poliisi pidätti sekä teiniäiti-julkkiksen että hänen kaksi ystäväänsä nettivideon perusteella. Ystävät yllyttivät Evansia tappeluun. Kaikkia odottaa jopa kahden kuukauden vankilatuomio. Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin.