Parodiasta nettihitti: Justin Bieberin lesboversio hämmentää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on jakanut jo pitkään mielipiteitä, sillä häntä joko rakastetaan tai vihataan. Nyt eräs hänen kustannuksellaan irvaileva video on noussut muutamassa päivässä nettihitiksi.

Viime vuonna monet supertähdetkin paljastivat luulleensa teinisensaatiota aluksi äänen perusteella tytöksi. Lisäksi Bieber rankattiin yllättäen seksikkäimpien naistähtien listalle. Nyt 22-vuotias amerikkalainen Dani Shay on noussut nettitähdeksi, sillä hän näyttää julkaisemallaan parodiavideolla hämmentävän paljon Justin Bieberiltä. Video on kerännyt muutamassa päivässä jo lähes 300.000 katselukertaa.

Orlandolainen laulajatar esittelee itsensä ”lesboksi, joka näyttää aivan Justin Bieberiltä, mutta on kuitenkin monella tavalla erilainen”. Shay esittää videolla oman näkemyksensä Justinin Baby-jättihitistä. Nuori nainen kertoo, että hänet pysäytetään usein kadulla, koska ihmiset luulevat häntä Justin Bieberiksi. Teinitähden fanit ottavat hänen kanssaan myös fanikuvia ja pyytävät nimikirjoituksia.