Karina Smirnoff suostui riisumaan kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff kilpailee pahaillaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaisessa versiossa yhdessä Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa.

Amerikkalaisissa viihdelehdissä nähtiin viime vuonna jonkin verran Smirnoffin bikinikuvia, ja hän osallistui Las Vegasissa järjestettyyn Fighters Only Mixed Martian Arts Awards -palkintogaalaan seksikkäässä pitsiasussa. Nyt Playboy-lehden johtaja ja omistaja Hugh Hefner on ilmoittanut, että Karina on lupautunut poseeraamaan alastomana suositun miestenlehden sivuilla. Tanssijatar nähdään lehden toukokuun numerossa.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.