Katrina Bowden poseerasi rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta, mutta viihdelehtien sivuilla hän on vielä tuore tuttavuus. Viime vuonna Bowden kuitenkin teki kovaa nousua myös julkkisrintamalla.

Näyttävä tumma kaunotar nähtiin viime vuonna valkokankaalla juoksemassa metsässä pelkissä alusvaatteissaan elokuvassa Tucker & Dale vs. Evil. Nyt hän poseeraa Esquire-lehden näyttävissä kuvissa muiden muassa pikkuhoususillaan ja sängyllä lepäillen. Samalla häntä tituleerataan vuoden seksikkäimmäksi naiseksi.

22-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti taannoin peräti viisi Emmy-palkintoa.