Bikinivartalo LeAnn Rimesin omasta perspektiivistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta kihlautui viime jouluna.

Kaunottaren trimmattu vartalo on kerännyt viime viikkoina paljon huomiota, sillä LeAnn hankki taannoin silikonit, joita hän esitteli innokkaasti bikineissä. Nyt hän on itse julkaissut lisää kuvamateriaalia, sillä nyt poptähti esittelee miltä hänen oma bikinivartalonsa näyttää omasta perspektiivistä. Kuvatekstissä laulaja kertoo nauttivansa kevään ensimmäisistä auringonsäteistä.

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes käytti samaa kirurgia, jota hänen uuden miehensä ex-vaimo Brandi Glanville oli käyttänyt.

– Hänelle tehtiin rintaoperaatio. LeAnn on ollut aina epävarma liian pienien rintojensa takia. Ne olivat ennen kokoa A ja nyt ne ovat hänen mielestään sopivat. Hänet operoi sama kirurgi, joka operoi myös Cibrianin ex-vaimon, lähde kertoi Us Weekly –julkaisulle.

Uusimmat